پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 182414
قطار بهارستان در ايستگاه پاياني_2/
سعيدي: برنامه ريزي براي کارهاي انتخاباتي زود است/از طرف اصولگرايان پيشنهاد رسمي و از طرف اصلاح طلبان صحبت هاي غيررسمي با من شده
تاریخ انتشار : 1394/05/13 12:43:54
نمایش : 819
يک نماينده مجلس در خصوص ميزان رضايت حوزه انتخابيه از عملکرد خود در يک دوره گذشته بيان داشت: متأسفانه باورها و تلقيات مردم ايران درخصوص وظايف نمايندگان مجلس به طور کامل درست نيست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا با توجه به سپري شدن ماه هاي پاياني عمر مجلس نهم و نزديک شدن به انتخابات در اسفند ماه پيش رو، سؤالاتي را از نمايندگان کنوني مجلس شوراي اسلامي درخصوص تصميم شان براي ادامه حضور در دوره جديد، ميزان رضايت موکلين حوزه انتخابيه، مهمترين اقدامات در دوران نمايندگي و احتمال حضور در ليست هاي انتخاباتي جريان هاي سياسي مختلف پرسيده ايم، که در اين مصاحبه پاسخ هاي محمد اسماعيل سعيدي نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو و عضو کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي را ملاحضه مي کنيد.

 

قصد شرکت در انتخابات دارم؛ ولي هنوز برنامه ريزي براي کارهاي انتخاباتي زود است

 

سعيدي در خصوص احتمال کانديداتوري در انتخابات آتي مجلس اظهار داشت: من قصد شرکت در انتخابات آتي مجلس را دارم؛ اما به نظر من از الان برنامه ريزي کردن و صرف زمان زياد براي انتخابات آتي به جهت تعهد ما نسبت به پيگيري کار مردم و کشور، زود است. بنابراين من فقط نيم نگاهي به انتخابات آتي دارم.

 

در حد توان به خواسته هاي مردم احترام مي گذاريم؛ ولي وظيفه ما در حيطه قانون گذاري و نظارت است

 

اين نماينده مجلس در خصوص ميزان رضايت حوزه انتخابيه از عملکرد خود در يک دوره گذشته بيان داشت: من خودم نمي توانم در اين مورد قضاوت کنم و اين سؤال را بايد از مردم بپرسيد. معلوم است که من خودم مي گويم "بله مردم رضايت دارند" منتهي اين مردم هستند که بايد بگويند از عملکرد ما رضايت دارند يا خير. ما در حد توان به درخواست هاي مردم احترام مي گذاريم و خواسته هاي آنها را پيگيري مي کنيم. اما موظفيم که بيشترين وقتمان را در حوزه قانون گذاري و نظارت بگذاريم.

 

وي ادامه داد: متأسفانه باورها و تلقيات مردم ايران درخصوص وظايف نمايندگان مجلس به طور کامل درست نيست. بخش قابل توجهي از انتظارات کساني که به نمايندگان مراجعه مي کنند در راستاي ايفاي وظايف و نقشي که نماينده بايستي داشته باشد نيست. حدود 70، 80 درصد مراجعات به ما در ارتباط با مشکلات معيشتي، درمان، وام و خدمات و مشکلاتي است که در مراجعه با ادارات و سازمان ها داشته اند و فقط حدود 20، 30 درصد مراجعات در ارتباط با وظايف اصلي نماينده است. بنابراين مردم بيشتر به نماينده به چشم قوه اجرايي نگاه مي کنند تا نيروي قانون گذار و ناظر.

 

سعيدي در مورد نقش نمايندگان در توقعات اجراي مردم از نمايندگان مجلس يادآور شد: در همين راستا، متأسفانه برخي از نمايندگان مجلس زماني که بخواهند يک کارنامه از خودشان ارائه کنند، بيشتر به اقدامات اجرايي و عمراني خود اشاره مي کنند؛ درحالي که نبايد اينگونه باشد و حيطه مسئوليت يک نماينده مجلس فقط در قانون گذاري و نظارت بر آن است. در کارنامه يک نماينده مجلس بايد طرح ها، لوايح، کارهاي نظارتي و از اين قبيل موضوعات باشد.

 

وي در خصوص وظيفه نمايندگان مجلس براي ريشه يابي مسائل و پرهيز از روزمرگي خاطرنشان کرد: نمايندگان مجلس بايد دنبال شناسايي ريشه اي مشکلات بروند و بعد براي آن در حيطه وظايف شان به دنبال راه حل باشند. ممکن است علت يک مسأله اي فقدان قانون يا ناکارايي قانون باشد و ما بايد در جهت رفع آن اقدام کنيم؛ اما برخي نمايندگان به دنبال اين هستند که هر چيزي که پيش آمد و موضوع روز بود را براي آن اقدامات سطحي انجام دهند و دچار روزمرگي هستند.

 

اين عضو کميسيون اجتماعي مجس اضافه کرد: اقدامات نمايندگان مجلس بايد در راستاي وظايف نمايندگي و در جهت حل مشکلات و معضلات اصلي کشور باشد و نبايد تحت تأثير انتظارات قشرها و افراد مختلف قرار گيرد. هرچند که ممکن است کساني که درخواست هايي خارج از اختيار و وظايف يک نماينده داشته باشند و با مخالفت آنها روبرو شوند، ناراحت و  دلخور شوند.

 

پيگيري وضعيت آزمون هاي استخدامي، اشتغال و فساد اقتصادي از مهمترين اقدامات من بوده است

 

عضو هيئت رئيسه مجلس در مورد مهمترين اقدامات صورت گرفته در دوران حضورش در مجلس ابراز داشت:: در کميسيون اجتماعي چند کار مؤثر اتفاق افتاد که از جمله آنها ساماندهي وضعيت استخدامي کشور بود. اقدام ما در ساماندهي مسائل استخدامي در جهت رفع ابهام و شبهه از آزمون هاي استخدامي بود و مقرر شد نتيجه هر آزموني که سازمان ها و دستگاه ها مي گيرند به طور شفاف به همه کساني که آزمون داده اند اعلام شود تا خدايي نکرده اين شائبه هايي که وجود دارد، موجب نارضايتي مردم نشود.

 

وي ادامه داد: موضوع بعدي بحث اشتغال بود. ما به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي هشدار داديم؛ اما آنها اعلام کردند که مسئول تنظيم روابط کار هستند نه مسئول اشتغال. ما در بررسي هاي خود متوجه شديم که شرح وظايف وزارتخانه هنوز در حوزه تعاون، اشتغال و رفاه به طور مجزا مشخص نيست. ما جلسات متعددي در اين زمينه داشتيم و پس از بحث و بررسي، وظايف دقيقا مشخص شد.

 

حسيني همچنين به ديگر اقدامات خود اشاره کرد و بيان داشت: موضوع بعدي بحث فساد اقتصادي بود. اين موضوع يکي از مباحثي است که مردم نسبت به آن حساسيت فوق العاده اي پيدا کرده اند و  موجب بي اعتمادي مردم در سطح جامعه نسبت به مسئولين شده است. متأسفانه موضوع مفاسد اقتصادي در کشور ما واقعيت دارد و اتفاق مي افتد درحالي که اصلا در شأن نظام جمهوري اسلامي نيست و ما بايد در ابتدا جلوي رشد اين فسادها را بگيريم و سپس بتوانيم فسادها را از بين ببريم تا هم مردم و هم نظام از اين موضوع لطمه نخورند. لذا ما جلسه اي را در کميسيون بودجه تشکيل داديم و در اين کميسيون طرحي را آماده کرديم به نام تشکيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي. اين طرح درحال حاضر تقريبا آماده براي اجرايي شدن است.

 

وي افزود: من مي توانم به اين موارد به عنوان کارنامه خود اشاره کنم و به نظرم کارنامه موفقيت آميزي نيز بوده است؛ چرا که با موضوعات و مسائل جامعه به طور ريشه اي برخورد کرده ايم.

 

کانديداهاي نمايندگي مجلس در فشار رقابت هاي انتخاباتي، اخلاق و انصاف را فراموش نکنند

 

اين نماينده مجلس در مورد توصيه انتخاباتي به رقباي خود و به طور کلي کساني که مي خواهند در انتخابات شرکت کنند بيان داشت: اگر کسي لياقت و شايستگي دارد و منطبق بر شاخصه هايي که براي يک نماينده وجود دارد از ما توانمندتر و محکم تر است من به شخصه کمک مي کنم که به مجلس راه يابد.

 

وي تصريح کرد: يک توصيه برادرانه هم به همه کساني که مي خواهند براي مجلس کانديدا شوند دارم و آن اين است که حدود و ثغور انصاف و اخلاق را رعايت کنند و در فشار رقابت هاي انتخاباتي، اخلاق و انصاف را فراموش نکنند و بدانند که در جايگاهي قرار است کار کنند که حاصل خون هزاران هزار خون شهيد است.

 

از طرف اصولگرايان پيشنهاد رسمي و از طرف اصلاح طلبان صحبت هاي غيررسمي با من شده است

محمد اسماعيل سعيدي در مورد رقابت جريان هاي سياسي با يکديگر و احتمال حضورش در يکي از اين جريان ها تصريح کرد: از طرف جبهه اصولگرايي و جريان هايي که وابسته به اين جريان هستند، پيشنهادات رسمي شده است؛ ولي اصلاح طلبان صرفا صحبت هاي غيررسمي با من داشته اند.

 

من به اين جريان ها و احزاب زياد وابستگي و اعتقاد ندارم و معتقدم هر جرياني که نسبت به انقلاب، اصول، ارزش ها و آرمان ها پايبند باشد مورد حمايت ما قرار دارد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html